O nama

Kada vam je potrebna dostava cvijeća, Cvjećara Avant-garden je tu za vas. U našoj cvjećari imamo veliki izbor svih vrsta cvijeća, biljaka i poklona za svaku priliku, a ukoliko želite da se buket cvijeća napravi po vašoj želji tada u kosultaciji sa našim iskusnim osobljem možete stvoriti poklon iz vaše mašte. Cvjećara Avant-garden svakodnevno vrši dostavu cvijeća na teritoriji Crne Gore, a lakoća kupovine cvjetnih buketa i povoljne cijene su samo još jedan od razloga da Cvjećari Avant-garden poklonite povjerenje.

Nijedan poklon ne može da iznenadi i priredi toliku sreću kao što to može cvijeće. U našoj ponudi pronađite: bukete cvijeća za Rođendan, bukete cvijeća za Godišnjicu braka, Dan zaljubljenih, 8. mart , Moderne cvjetne bukete. Posebno mjesto zauzimaju buketi cvijeća i aranžmani za vjenčanja, Diplomski ispit, Praznični buketi , jednostavno buketi cvijeća za sve prilike u kojima možete da se zadesite. Izrazite vaše emocije kroz prelijepo cvijeće Cvjećare Avant-garden.

Powered by OpenCart and www.crna.gora.me – © 2013 Cvjećara Avant Garden, Budva, Crna Gora – +382 (0)69 55 66 77info@avant-garden.me