Slanje cvijeća

Slanje cvijeća na kućnu adresu, u porodilište, bolnicu ili radno mjesto? Nema problema! S jednostavnim online naručivanjem cvijeća i poklona iz Cvjećare Avant-garden , možete iznenaditi vama dragu osobu sa svježim, mirisnim cvijećem, upakovanim u vazni ili korpi, kako god vi želite. Pretražite naš online katalog i sigurni smo da ćete pronaći pravi poklon za vaše posebne događaje. Ukoliko ipak ne možete da se odlučite za neki od naših buketa cvijeća, u svako doba možete pozvati Cvjećaru Avant-garden i razgovarati s našim aranžerima sa kojima ćete, sigurni smo, dizajnirati vaš savršen poklon.


Garantujemo da će Cvjećara Avant-garden stručno i kvalitetno urediti svaki vaš buket ili aranžman, i u željeno vrijeme i mjesto isporučiti vašu narudžbu.

Kupovina poklona od Cvjećare Avant-garden, je garancija da ćete uvjek dobiti svježe cvijeće vrhunskog kvaliteta. Naši cvjetni buketi i poklon korpe su uvijek lijepo dekorisani a dostava cvijeća se vrši isključivo od strane radnika Cvjećare Avant-garden . Vaše posebne prilike zaslužuju najbolje, a naš cilj je pružiti samo najbolje, za vas i vaše najbliže.


Online prodaja cvijeća nije jedina djelatnost Cvjećare Avant-garden. Dekoracija restorana, dekoracija bašta, dekoracija automobila, dekoracija maturskih i vjenčanih haljina, samo su jedna od mogućnosti koje možete da izaberete u Cvjećari Avant-garden .
Zato ne čekajte. Pružite nam šansu i uvjerite se da ćemo uvjek biti tu, da prenesemo vašu poruku.

Powered by OpenCart and www.crna.gora.me – © 2013 Cvjećara Avant Garden, Budva, Crna Gora – +382 (0)69 55 66 77info@avant-garden.me